Chantal stopt MS

Home

Mijn naam is Chantal Gelissen, ik ben 47 jaar oud en heb sinds 2014 de diagnose MS. Ik ben geboren en getogen in Urmond. Ik woon daar samen met mijn partner Jack, onze zonen Luca van 16 en Sem van 14, en onze hond Cooper.

Ondanks de in Nederland beschikbare ms-remmende medicatie, ga ik hard achteruit. En heb ik veel last van bijwerkingen van deze zware medicatie. Ik kan niet meer de actieve moeder en partner zijn, die ik graag wil zijn.

De enige optie om mijn MS te stoppen, is een HSCT behandeling, ook wel stamceltherapie genoemd. Dit heeft voor mijn vorm van MS een slagingskans van ongeveer 85%.

Er zijn ruim 36.000 MS-patiënten in Nederland. Helaas is deze HSCT-behandeling in Nederland slechts beschikbaar voor zo’n 10 tot 20 MS-patiënten per jaar. Daarom wijken jaarlijks vele lotgenoten uit naar Mexico en Moskou voor deze behandeling.
Omdat de zorgverzekering deze behandeling in het buitenland niet vergoedt, komen de totale kosten van ongeveer € 70.000 geheel voor onze eigen rekening.

Met jullie hulp hoop ik dit bedrag in te kunnen zamelen, zodat ik op 31 juli 2023 deze behandeling in Puebla, Mexico kan starten.

Help mij in mijn strijd tegen MS door te doneren! 

  

 

Benefiet avond

Zaterdag 11 maart was het dan zover de (geheel uitverkochte!) benefiet avond met verschillende top artiesten.
De hele avond stond in het teken van Chantal stopt ms, iedereen heeft genoten van de fantastische artiesten die geheel belangeloos hebben opgetreden. 

Om 0:30 vannacht stond de voorlopige teller op maar liefst € 7133,20 !!

We houden jullie op deze site op de hoogte van de defenitieve eindstand.

Blijf onze berichten svp delen. We zijn al goed op weg, maar zijn er nog lang niet. Doneren kan nog steeds via de pagina doneren.

 

Opbrengst statiegeld actie

De statiegeld actie is afgesloten en tijdens de benefietavond is de uitslag bekend geworden, maar liefst € 1.264,10 hebben ze opgehaald.

Bedankt aan één ieder die statiegeld flessen ingeleverd heeft!!

Glaskunstwerk Chantal

Onze veiling is weer geopend!

We hebben een schitterend kunstwerk wat we graag willen veilen ook deze opbrengst komt geheel ten goede van Chantal Stopt MS.

Dit abstracte glaskunstwerk heeft een doorsnede van 30 cm en staat op een gezandstraalde standaard. De totale hoogte van dit kleurrijke kunstwerk is 48 cm. Bieden vanaf 125 euro.

Glas speelt met licht, hierdoor zal dit kunstwerk er telkens anders uitzien!


 

Doneer aan Stichting Chantal stopt MS